Wil je een kaas- of tapasplank voor het weekend bestellen? Dan vragen we je vriendelijk om dit ten laatste op vrijdag 18u door te geven. Wij werken met de allerbeste, verse producten en zo voorkomen we teleurstellingen. Bedankt voor jullie begrip!

Om de vingers bij af te likken

Wij durven stellen dat je in onze brede omgeving géén beter adres vindt voor een goedgevulde tapasschotel.
Doorheen de jaren is dit echt wel onze huisspecialiteit geworden. We doen dan ook niet flauw over een worstje/hammetje/kaasje meer of minder. Onze planken moeten gewoon boordevol lekkers liggen.

Wij bieden standaard de volgende maten van kaas- en tapasplanken aan:

tapasplank €25,00

2 tot 3 personen

tapasplank €34,00

4 personen

tapasplank €42,50

5 personen

Tapasplank €51,00

6 personen

tapasplank €68,00

8 personen

tapasplank €85,00

10 personen

luxe iberico plank €60,00

Boordevol exclusief lekkers van het Iberische zwartvoet varken. Vlees dat werkelijk smelt op de tong. Aangevuld met Spaanse Manchego kaas.
Puur genieten!

4 personen

Indien gewenst maken wij uiteraard graag schotels voor nóg grotere gezelschappen.

Op zo'n schotel vind je al onze overheerlijke producten terug. We dresseren onze tapasschotels steeds met de grootste zorg, zodat jij in een handomdraai een huzarenstukje op tafel zet. En zeg nu eerlijk: wat is er lekkerder en gezelliger bij de borrel dan zo'n heerlijke schaal?

Naast deze tapasplanken bereiden wij ook de allerlekkerste kaasplanken. Deze zijn rijkelijk belegd met de meest waanzinnige kazen uit ons assortiment. Kazen die sterk of zacht van smaak zijn, maar ook hard of zacht van textuur. Ook hier geldt weer: alles wordt samengesteld naar wens.

Hieronder zie je nog wat voorbeelden van wat jij met ons in een handomdraai op tafel tovert!